קייטרינג כשר למהדרין

איך בוחרים נכון קייטרינג כשר למהדרין?

  1. באיזה סוג קייטרינג נבחר – חלבי או בשרי?
  2. מה נעשה לגבי אורחים המקפידים לאכול רק אוכל בכשרות בד”’ץ? במקרים כאלה חשוב שנוודא שלחברת הקייטרינג יש אפשרות להזמין מנות בודדות בכשרות גבוהה יותר כדי שכל האורחים שלנו יוכלו ליהנות מהאוכל באירוע.
  3. רמת השירות: חשוב מאוד לוודא שרמת חברת הקייטרינג שבחרנו אכן תואמת את ציפיותינו.  
  4. מה מספר הסועדים באירוע? יש מקרים שבהם חברות הן מצוינות לאירועים קטנים, אבל באירועים גדולים יותר קשה להן לשמור על אחידות ברמת האוכל והשירות. לכן, כמות הסועדים מהווה פרמטר קריטי בבחירת חברה הקייטרינג לאירוע שלנו.
  5. מה נכלל בשירות: האם השירות כולל רק את האוכל, או גם את ההגשה וכו’? 
  6. חשוב לוודא שלחברת הקייטרינג יש גמישות לדרישות מיוחדות, כמו לדוגמה מנות לרגישים לגלוטן או ללקטוז. לנו כבעלי האירוע חשוב מאוד שכל האורחים יוכלו ליהנות מהאוכל.
  7. חשוב לוודא מול חברת הקייטרינג האם יש אפשרות לערוך טעימות לפני האירוע. אם אפשר לערוך טעימות זה מעולה! כך נוכל לבדוק בעצמנו את רמת האוכל, גודל המנות וצורת ההגשה.

אחרי שמצאנו כמה חברות קייטרינג כשר למהדרין, מה השלב הבא?

 

  1. לבדוק חוות דעת קודמות: אם אתם מכירים מישהו שכבר הזמין מאותה חברת קייטרינג, שאלו אותו מה חוות דעתו אך במקביל חפשו באינטרנט ביקורות כמה שיותר מפורטות על אותה חברת קייטרינג. אם אתם מתלבטים בין כמה חברות – חשוב לא להתעצל ולבדוק את הביקורות לגבי כולן. 
  2. לערוך השוואה של פרטים קטנים. למרות שרוב חברות הקייטרינג מציעות שירותים דומים יש להשוות בין הפרטים הקטנים, כמו לדוגמא: כמות המלצרים, איכות כלי ההגשה וכו’.

 

לשבת החתן שערכנו לאחר בר המצווה של בני חנן, הזמנו קייטרינג כשר למהדרין. האוכל היה מעולה, במיוחד אהבתי את החלות האווריריות והמושלמות שלא יכולתי להפסיק לאכול מהן. 

 

ביקשתי מחברת הקייטרינג את המתכון לחלות והבקשה שלי נענתה בשמחה.

אני מביאה לכם כאן את המתכון לחלות כדי שגם אתם תוכלו ליהנות מהן יחד עם בני ביתכם.

 

חלות לשבת

 

המצרכים:

 

1 ק”ג קמח לבן מנופה

¼ כוס סוכר

2 כפות שמרים יבשים

2 ביצים 

½ כוס שמן קנולה

2 ורבע כוסות מים פושרים

1 כף מלח הימלאיה דק

 

לציפוי:

 

1 ביצה

5 כפות שומשום או פרג

 

אופן ההכנה:

 

  1. בקערת מיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב עם כף.
  2. מוסיפים לתערובת שמן, ביצים ומים ומפעילים את המיקסר ל-4 או 5 דקות.
  3. לאחר מכן מוסיפים מלח ומפעילים את המיקסר ל-2 או 3 דקות נוספות עד לקבלת בצק.
  4. מעבירים את הבצק לקערה משומנת במעט שמן זית ומתפיחים שעה (יש לכסות בניילון נצמד את הקערה). 
  5. מקמחים משטח עבודה. יוצרים 4 כדורים שווים, מכסים בניילון ונותנים להם לתפוח עוד 12 דקות. 
  6. מחלקים כל כדור ל-3 חלקים שווים, מהם יוצרים רצועות. קולעים צמה מכל 3 רצועות – לקבלת 4 חלות. 
  7. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את החלות לתפיחה נוספת של 40 דקות.
  8. לפני סיום ההתפחה מחממים תנור ל-180 מעלות.
  9. מורחים את החלות בביצה טרופה, מפזרים שומשום או פרג.
  10. אופים חצי שעה. 

 

אני מקווה שאהבתם את המאמר והמתכון.

שתפו את המאמר עם כל מי שאתם חושבים שזה יעזור להם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *